Zabıta 24 saat mesaide, Mamak'ta 'güvenli' bayram

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bayram mesaisine hazır. Zabıta ekipleri Kurban Bayramı'nda Mamaklıların huzurunu ve güvenliğini sağlamak amacıyla 24 saat çalışıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 11:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zabıta ekipleri bir yandan Ortaköy kurbanlık alanının ve Mamak eski pazar yerinde kurulan kesim alanının huzur ve düzenini sağlamak için çalışırken bir yandan da yol kenarları, caddeler, sokaklar, parklar, bahçelerde kurban kesimini önlemek için yoğun mesai yapıyor. Ekipler bayram boyunca da çalışmalarına aralıksız sürdürecek.

Denetimler Yapıldı

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bayram öncesi ilçede faaliyet gösteren tatlıcıları, fırınları ve imalathaneleri denetledi. Vatandaşların bayramlarda tatlı taleplerinin artması nedeniyle üretimi artıran imalathaneleri ve satış merkezlerini sıhhi koşullara uygun olup olmadıklarını denetledi. Bayram öncesi denetimleri çok sıkı tuttuklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamaklıların sağlığı ve huzuru için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Mamak genelinde hijyene çok önem verdiklerinin altını çizen Akgül, vatandaşlarımızın huzur içinde bir Kurban Bayramı geçirmeleri için tüm önlemlerimizi aldık dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber